Вести Свет

Крвава свадба: Невеста скокна во смрт на својата венчавка (видео)

4247

Трагичен настан снимен од безбедносни камери се случи во Кина. На снимката може да се забележи моментот кога девојката паѓа врз автомобилот, го крши задното стакло и повеќе не се помрднува.

Засега се нејасни причините поради кои невестата скокнала од прозорецот на зградата, но се се претпоставува дека не сакала да стапи во брак кој бил договорен без нејзино одобрување.