Култура Lifestyle

За миг одмрзнете ги чешмите во домот со лесен трик (видео)

77027

Енормно ниските температури кои ја погодија и Македонија предизвикаа низа на проблеми. Еден од основните проблеми во зимскиот период е замрзнувањето на чешмите и зевките за вода. Ако и вие мака мачите со тоа погледнете го видеото, во продолжение, и веднаш почнете со акцијата.