Забава Видеа Култура Lifestyle Музика

Сите плачеа: Ме оставиле родителите, зашто биле мали кога ме добиле (видео)

22498

Дејан Кетиќ во шоуто „Јас имам талент“ ја раскажа својата тажна приказна која ги расплака жирито и публиката. Тој има неверојатна дарба за хип-хоп музика која му помогнала да ги преброди тешките периоди во животот кој не го мазел. 

„Кога бев мал останав без родители. Тие биле млади и не знаеја како да одгледуваат дете и затоа ме дале во дом.Тоа ми падна многу тешко, многу сакам да имам некој свој што ќе ме поддржувам.Можеби ќе бидам сам до крајот на животот“, говореше Дејан додека жирито во кое беа Раста и Срѓан Тодоровиќ не можеа да ги запрат солзите.