Вести Секс и Интима Став-Колумни Забава

Студентка од „Кузман“ по секс со момчето, му земала 4 илјади од паричникот!

45331

Кога се вели, љубовта не познава граници, здраво за готово ова си го фатила студентката Т.О. студентка на Природно математичкиот факултет – Скопје. Одреден период, неколку месеци, излгувала и се гледала со момчето Л.Р. исто така студнт, но на катедрата за Македонски јазик и книжевност.

Пред неколку денови кога студентката заминала кај него во станот да се видат, најпрвин, се изгледало како и вообичаено. Бидејќи не било прв пат да иде кај него во станот и неколку пати веќе имале секс момчето целосно се препуштило на нејзе. Жешката секс акција вечерта поминала во најдобра ситуација и препуштени еден на друг. Цимерот на студентот Л.Р поради празниците бил вратен во родиот крај. 

Следниот ден пиеле кафе и студентката си заминала. За кратко време момчето отишло до маркет за да купи потребни намирници приметил дека од причникот му фалат парите. Самиот тој, како што тврди, е сигурен дека ги земала таа, бидејќи освен таа немало никој друг во станот, а паричникот си стоел на видно место во собата.

„Не и ги барам парите, едноставно сфатив дека целта и биле само парите и ништо друго. Барем да ги земела сите што беа, тринаесет илјади денари. Девојка за пари, тоа е ...“, додава студентот Л.Р.

Допис од: Л.Р.

Превземање на оваа содржина, во целост или делови, не е дозволено освен со писмена дозвола од Еxclusive.mk во спротивно секое неовластено копирање ќе се фактурира согласно ценовникот на нашата редакција.