Забава Видеа Култура Lifestyle

Заштедете енергија: Топла вода во домот и при ниски температури! (видео)

1670

Ниските температури кои владеат на територијата на Република Македонија предизвикаа проблеми на многу полиња, па така и во снабдувањето со електрична енергија. При енормно ниски температури покрај големата потрошувачка на енергија за затоплување на просториите и тоа како се троши струја и за затоплување на вода.

Ова видео ќе ви помогне да имате топла вода во домот, а ќе ви заштеди и голема отрошувачка на електрична енергија. Погледнете.