Вести Црна хроника

Делчевец (26) загина во Германија! Остави дете (2) и трудница (видео)

61019

Замина во Германија да обезбеди подобра егзистенција за семејството, но никогаш жив не се врати во родното Делчево. Судбина или човечки фактор стави точка на реченицата на животот на 26 годишниот Ванчо од Делчево. Во тага и болка го остави семејството и најблиските. Неговата две годишна ќерка и сопругата која е во крајот од бременоста засекогаш се простија од него.

Извор: Тв Стар