Галерија Фото

Боки 13 повторно ја покажа хуманоста! Обезбеди дом за бездомникот Свето

5487

Македонскиот шоу мен Боки 13 уште еднаш ја покажа својата хуманост на део. Зборови не се потребни неговите дела се повеќе од се. Колку и да го критикуваат, сепак нешто добро прави. Тие што гонапаѓаат ни дел не постигнаа колку него, барем кога станува збор за хуманоста. Тој покрај фотографијата напиша:

„DA DA DRAGI MOI, OVA E ISTIOT ONOJ CICKO SVETO OD VCERA, SAMO DENESKA E DOTERAN, IZBRICEN, OSISAN, SREDEN VO NOVA GARDEROBA! G-din SVETO SE VSELI VO TOPLIOT STAN VO NASELBATA KARPOS VO BLIZINA NA NEGOVITE MILENICINJA ZA KOI I PONATAKA KE SE GRIZI! CICKO SVETO NIKOGAS POVEKE NEMA DA MRZNE NITU DA GLADUVA!!!! TOJ E PREKRASEN COVEK, POLN SO PRIKAZNI, OBRAZUVAN, KULTUREN.... MILL 
 OVAA PRIKAZNA IMA SREKEN KRAJ, ROBINZON KRUZO SE VRATI VO CIVILIZACIJATA 
ZA CICKO SVETO, NASIOT ROBINZON“.