Забава Видеа Култура Lifestyle

Неверојатни факти за соновите! Зошто и како сонуваме (видео)

3005

Kога последен пат сонувавте и што беше тоа? Колку често вашите сонови, без разлика на тоа што биле, се реализирале во вашето секојдневие? Досега нема јасни објаснувања како и зошто сонуваме и на што е езултат сето тоа. Ова видео во продолжение ви е компилација на занимливи и чудни факти за сонувањето.