Забава Видеа Здравје Исхрана Технологија Наука, новости

ВНИМАНИЕ: Со усвитен нож пресече Кока Кола и избуван оган (видео)

12603

Многу пати до сега сме слушнале за тоа што се содржиовој светски бренд на сок, Кока Кола, но овој експеримент навистина има ужасен крај. Бидејќи усвитениот метал во комбинација со пијалакот предизвика пламен јазик можете ли да замислите што му прави на организамо при консумирање. Без должење, погледнете и сами одлучете дали продуктотповторно би се нашол во вашето мени.