Забава Видеа

Неверојатно запрепастувачки факти за марихуаната: Создава креативност (видео)

9515

Марихуаната во Македонија не е дозволена со закон, но на црниот паза е лесно достапна. Луѓето кои ја користат во форма на пушење велат дека не предизвикува зависност, но дали тоа навистина е така. Во светот овој вид на психотропна супстанца на големо се истражува, а видеото во продолжение е топ 10 необични занимливости за „тревата“ т.е. марихуаната.