Забава Шоу Бизнис

Ѓулсерен се радува на снегот како мало дете! (ФОТО)

4493

Убавата турска актерка Нургул или нам позната како Ѓулсерен од хит серијата “Парампарче„ навистина знае како да ужива во снегот.

Убавата актерка се фрла во снегот и прави снежни ангели, таа навистина му се израдува како мало дете.