Вести Македонија Забава Видеа

НЕВЕРОЈАТНА ГЛЕТКА: Замрзнато Охридското Езеро снимено под вода (видео)

3052

Дел од Охридското Езеро поради ниските температури замрзна, а еден охриѓанец го искористил тоа и снимил неверојано видео од замрзнатото езеро.