Здравје Убавина Галерија Фото

Што се случува со задникот на Ким? Толку е голем што за малку ќе и се “влече“ по земја! (ФОТО)

63150

За облините на најпознатата американска старлета лудува целата планета, а таа сака да ги радува нејзините следбеници.

Ким Кардашијан многу пати направи хаос со нејзината голотија, а секој нареден пат оди еден чекор понапред. Таа често ја покажува својата позадина, бидејќи многумина ја сметаат за сопственичка на најдобриот задник на планетава.

Но, доколку погледнеме фотографии од минатото и сега ќе забележиме дека нејзиниот задник многу еволуирал.

Сигурно станува збор за естетска хирургија, но ова веќе е премногу затоа што нејзиниот задник уште малку ќе биде до нејзините колена.