По долга пауза Магдалена Ена се враќа на сцена со емотивна песна “Плачат и најсилните„ (ВИДЕО)

Магдалена Цветковска Ена во последно време работи како автор. Таа во изминатиот период, заедно со својот брат Лазар кој работеше на музиката, напиша мноштво текстови за нашите и за ѕвездите од соседството.

Таа реши дека е време повторно да застане пред микрофонот и да не почести со нова песна за која сама ги напиша стиховите и која по подолго време таа и ќе ја пее. Музиката, аранжманот и продукцијата ги потпиша нејзиниот брат, хитмејкерот Лазар Цветковски.

Станува збор за песната “Плачат и најсилни”, видеото го сними на неколку локации во Прилеп и во Скопје.

Уживајте во емотивната песна на Ена

Конечно решена мистеријата: Eве како биле изградени пирамидите во Египет

Историчарите и архиолозите со векови се обидувале да најдат одговор на прашањето како друштвото од бронзено време, кое не било технолошки развиено, успеало да помери огромни блокови од варовник и гранит од кои с е изгредени пирамидите.

Работниците ги ставале блоковите на дрвени бродови кои меѓусебно биле поврзани, а потоа блоковите пловиле по каналите до внатрешноста на пристаништето кое не било многу одалечено од пирамидите. 

Архиолозите не можеле да се согласат за тоа како бил пренесуван градежниот матријал

Вооружена драма во Скопје

 На 23.09.2017 година околу 21,00 часот во Скопје на ул.„Тале Христов“, во спортска обложувалница „Спорт Лајф“ од страна на две засега непознати маскирани лица со закана со пиштол, извршено е разбојништво над вработената при што се одземени околу 30.000 денари. Секторот за внатрешни работи Скопје превзема мерки за пронаоѓање на сторителите.

ШОК ЗА КАНДИДАТИТЕ: Саша Поповиќ воведува ново правило во Ѕвездите на Гранд

Новата сезона на Ѕвездите на Гранд се сиима, а емитувањето на првата емисија ќе започне на 30 септември.Оваа година покрај сценографијата и промена на правила, воведена е уште една нова промена.

Воведен е пулсометар, кој ќе го мери пулсто на кандидатите, и веднаш врз основа на тоа ќе знаеме колку кандидатите имаат трема, кој колку се уплашил, изјави Саша Поповиќ

Најчитани

Твитови