Се сеќавате на заразната игра за на компјутер "КОЈ САКА ДА БИДЕ МИЛИОНЕР"? Еве како да ја играте пак!

Се сеќавате на заразната игра за на компјутер "КОЈ САКА ДА БИДЕ МИЛИОНЕР"? Играта беше популарна пред 10-тина години кога и на ТВ одеше квизот на А1. Квизот може да се каже дека беше најгледана македонска продуцирана прогарма во тоа време. Денес, секако дека најгледани емисии се Ѕвезде гранда и останатите ѕвездички. Ако сте ја играле играта, се надеваме дека тогаш не сте ги скршиле старите гломазни компјутерски монитори бидејќи играта може да ве направи нервозни кога ќе промашете едно прашање пред да станете милионер. 

Ајде пробајте се сега пак, неколку години постари и помудри!

Еве ви линк за играње на играта!

http://games.idividi.com.mk/Igra_milioner/milioner.html

 

 

Аца Лукас и Марјан Ѓорѓиевски комшии во зграда во Битола (НОВО ВИДЕО)

Аца Лукас и Марјан Ѓорѓиевски комшии во зграда во Битола (НОВО ВИДЕО) 

Ново видео на Марјан во соработка со ТВ21 каде што кажува дека од што Аца Лукас секој втор ден е на настап во Македонија веќе комшии станале.

На 31 декември ќе објавиме дека ќе има избори на 11 декември - изјава не Г-дин Зоран Заев, тоа ти е интелект! (ВИДЕО)

Денес лидерот на СДСМ г-дин Зоран Заев изјавидека на 31 декември ќе го дадат датумот за избори кој ќе биде на 11 декември. Дали Заев има проблем со толкување на датумите или пак планира да направи временска машина па да се враќаме 20 дена од 31.12 на 11.12 да имаме избори?! Денес не стави во сериозна ситуација. Време е човекот да си најде ПР служба или пак неговата ПР служба да си најде нов човек лидер кој на Македонија ќе и донесе сериозна опозиција бидејќи вака е смешно не само за СДСМ туку општо за државата. 

Да рецитираше бомба сигурно немаше да ги утне датумите. Ајде ќе му простиме сепак таков му е тимот да го спреми. 

Се надеваме само дека нема временска машина па да се врати во 90-тите години па да ја повторат транзицијата т.е да украдат повеќе. 

Видеото во прилог, погледнете го видеото. Се надевам дека ПР тимот на СДСМ ќе излезе со изјава дека е монтирано, сечено и лепено. 

ПС. Заев има поздрави деновиве од скоро сите навивачки групи кои го повикуваат и на нивен стадион да навиа со нив. Да.

 

Видео

Популарно

Твитови