Се запали теретаната Магнус: Неготичанката Сања ги растопи железата (ФОТО+ВИДЕО)

Се запали теретаната Магнус! Но, не од пожар туку од Сања која ја доведе својата форма во совршенство.

Сања Станкова е од Неготино, има 20 години и е студент 3-та година на Економскиот факултет на Универзитетот за Туризам и Менаџмент во Скопје. Таа вежба фитнес веќе подолго време, а активно со професионален пристап и надзор 18 месеци. Моментално не планира професионална фитнес кариера, засега само рекреативно, што не значи дека тоа не може да се смени во иднина.  Кога нема обврски со факултет и кога не е во теретана, знае да се исклучи од сѐ со добра книга во раце. Обожува кафе и сака да го пие со позитивни личности. Tажна вест за сите момци, Сања е веќе зафатена од момчето кое може да го видите во галеријата и на ВИДЕОТО. 

Ова е Exclusivity Project - нов проект на Exclusive.mk во кој ќе се промовира убавината, здравиот живот, модата и животниот стил на успешни македонски граѓани. Во проектот ќе учествуваат многу девојки и момци од цела Македонија со што ќе се промовираат лица, места, објекти и настани. Во план е да се опфатат околу 50 фотосесии и видеа со кој на професионален начин ќе се прикажуваат нашите учесници. 

Проектот Exclusivity Project го спроведува маркетинг агенцијата Exclusivity во соработка со Редакцијата на Exclusive.mk, фотографот Дарио Јанковиќ, нашите покровители и соработници. Наскоро следуваат уште многу епизоди. 

Пријавете се и вие во проектот на: info@exclusive.mk

Погледнете ја Галеријата со Сања и ВИДЕОТО behind the scenes!!!

Фотограф: Дарио Јанковиќ - Генерал - https://www.facebook.com/Dario-Jankovic-1770661469889456/?ref=ts&fref=ts

Камера: Дарко Андоновски - Exclusive.mk

Монтажа: Димитар Бабалков - Exclusive.mk

Make up: Studio Artistico - https://www.facebook.com/Studio-Artistico-905719632812846/?fref=ts

Новинари: Сања Јаневска и Ема Стојова - Exclusive.mk

Организација: Маркетинг Агенција - Exclusivity и Редакција - Exclusive.mk

Exclusivity Project

09.2016 

 

Најубавата КИКБОКСЕРКА во Македонија - ќе ве нокаутира со својата убавина (ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО)

Александра Тепеѓозова од Скопје има 15 години и веќе 4 години активно тренира КИКБОКС во најсовремениот фитнес центар во Македонија Магнус. Александра со професионален пристап, напорни тренинзи и стручен надзор за брзо време стекна исклучителни вештини кои се на завидно ниво. Сега во тек се припремите за престојното Европско првенство на кое таргет е еден од медалите кои на Македонија би и донеле значителен успех на ова поле во овој спорт. Благодарение на посветеноста и вложувањето на еден од најдобрите, најспремните и најпозитивните тренери во нашата држава Дејан Митровски-Урко, Александра стекна психо-физички способности кои се достојни за Европското првенство и се надеваме на високо место и успех за нашата репрезентација.

Еxclusive.mk во целост ги поддржува сите млади талентирани спортисти во Македонија и со задоволство ги промовира нивните вештини и планот е да со нашиот проект опфатиме што поголем број на вакви лица низ цела Македонија.

Ова е Exclusivity Project - нов проект на Exclusive.mk во кој ќе се промовира убавината, здравиот живот, модата и животниот стил на успешни македонски граѓани. Во проектот ќе учествуваат многу девојки и момци од цела Македонија со што ќе се промовираат лица, места, објекти и настани. Во план е да се опфатат околу 50 фотосесии и видеа со кои на професионален начин ќе се прикажуваат нашите учесници.

Проектот Exclusivity Project го спроведува маркетинг агенцијата Exclusivity во соработка со Редакцијата на Exclusive.mk, фотографот Дарио Јанковиќ, нашите покровители и соработници. Наскоро следуваат уште многу епизоди.

Пријавете се и вие во проектот на: info@exclusive.mk

Погледнете ја Галеријата со Aлександра и ВИДЕОТО behind the scenes!!!

Фотограф: Дарио Јанковиќ - Генерал - http://bit.ly/2ccAtCQ

Камера: Дарко Андоновски - Exclusive.mk

Монтажа: Димитар Бабалков - Exclusive.mk

Новинари: Сања Јаневска и Ема Стојова - Exclusive.mk

Make up: Studio Artistico - http://bit.ly/2cLOtkT

Организација: Маркетинг Агенција - Exclusivity и Редакција - Exclusive.mk

Directed by NM

Exclusivity Project

09.2016

Стефи менаџерка со стил - Синергија помеѓу стилот и фитнесот (ВИДЕО+ФОТОГАЛЕРИЈА)

Стефи Симоноска има 25 години, работи во Neuromedica како менаџер. Таа целосно е посветена на својата кариера и на својот професионален ангажман. Стефи е позитивна, енергична и динамична девојка која секојдневно е во комуникација со многу луѓе. Работата колку што ја исполнува, толку и ја троши нејзината енергија. Но, наместо да одмора после работа, таа продолжува во Synergy Fitness на тренинг и детоксикација. Тоа и делува позитивно на психофизичкиот напор. На тој начин се полни со енергија за наредниот работен ден и секојдневните работни активности. Стефи е посветена на својот стил покрај фитнесoт. Секогаш сака да биде во тренди облека и да се разликува од другите девојки. За во теретана кажува дека добри парчиња може да најде само во Polleo Sport - Скопје. Со густиот распоред на обврски често го заборава терминот за тренинг, па затоа на својот смартфон ја има инсталирано мобилната апликација на Neuromedica на која го има активирано потсетникот за Спорт и Фитнес кој ја потсетува со известување за секој тренинг.

Ова е Exclusivity Project 2. - проект на Exclusive.mk во кој се промовира убавината, здравиот живот, модата и животниот стил на успешни Македонски граѓани. Во проектот ќе учествуваат многу девојки и момци од цела Македонија со што ќе се промовираат лица, места, објекти и настани. Во план е да се опфатат околу 50 фотосесии и видеа со кој на професионален начин ќе се прикажуваат нашите учесници.
Проектот Exclusivity Project го спроведува маркетинг агенцијата Exclusivity во соработка со Редакцијата и Продукцијата на Exclusive.mk, фотографите PS Photography, Badstef и David Black, нашите покровители и соработници Synergy Fitness and Spa, Polleo Sport и Neuromedica. Наскоро следуваат уште многу епизоди.
Пријавете се и вие во проектот на: info@exclusive.mk
Погледнете ја Галеријата со Стефи и ВИДЕОТО behind the scenes!!!

Directed by: Никола Митревски

Photography: Badstef и PS Photography
Video: Димитар Бабалков - Exclusive.mk и David Black
Postproduciton: Димитар Бабалков - Exclusive.mk и David Black
Makeup: Studio Artistico - https://www.facebook.com/Studio-Artistico-905719632812846/?fref=ts
Новинари: Ема Стојова и Марјана Аспровска - Exclusive.mk
Организација: Маркетинг Агенција - Exclusivity и Редакција - Exclusive.mk
Exclusivity Project
11.2016

Популарно

Твитови