Најубавата КИКБОКСЕРКА во Македонија - ќе ве нокаутира со својата убавина (ГАЛЕРИЈА+ВИДЕО)

Александра Тепеѓозова од Скопје има 15 години и веќе 4 години активно тренира КИКБОКС во најсовремениот фитнес центар во Македонија Магнус. Александра со професионален пристап, напорни тренинзи и стручен надзор за брзо време стекна исклучителни вештини кои се на завидно ниво. Сега во тек се припремите за престојното Европско првенство на кое таргет е еден од медалите кои на Македонија би и донеле значителен успех на ова поле во овој спорт. Благодарение на посветеноста и вложувањето на еден од најдобрите, најспремните и најпозитивните тренери во нашата држава Дејан Митровски-Урко, Александра стекна психо-физички способности кои се достојни за Европското првенство и се надеваме на високо место и успех за нашата репрезентација.

Еxclusive.mk во целост ги поддржува сите млади талентирани спортисти во Македонија и со задоволство ги промовира нивните вештини и планот е да со нашиот проект опфатиме што поголем број на вакви лица низ цела Македонија.

Ова е Exclusivity Project - нов проект на Exclusive.mk во кој ќе се промовира убавината, здравиот живот, модата и животниот стил на успешни македонски граѓани. Во проектот ќе учествуваат многу девојки и момци од цела Македонија со што ќе се промовираат лица, места, објекти и настани. Во план е да се опфатат околу 50 фотосесии и видеа со кои на професионален начин ќе се прикажуваат нашите учесници.

Проектот Exclusivity Project го спроведува маркетинг агенцијата Exclusivity во соработка со Редакцијата на Exclusive.mk, фотографот Дарио Јанковиќ, нашите покровители и соработници. Наскоро следуваат уште многу епизоди.

Пријавете се и вие во проектот на: info@exclusive.mk

Погледнете ја Галеријата со Aлександра и ВИДЕОТО behind the scenes!!!

Фотограф: Дарио Јанковиќ - Генерал - http://bit.ly/2ccAtCQ

Камера: Дарко Андоновски - Exclusive.mk

Монтажа: Димитар Бабалков - Exclusive.mk

Новинари: Сања Јаневска и Ема Стојова - Exclusive.mk

Make up: Studio Artistico - http://bit.ly/2cLOtkT

Организација: Маркетинг Агенција - Exclusivity и Редакција - Exclusive.mk

Directed by NM

Exclusivity Project

09.2016

Конечно решена мистеријата: Eве како биле изградени пирамидите во Египет

Историчарите и архиолозите со векови се обидувале да најдат одговор на прашањето како друштвото од бронзено време, кое не било технолошки развиено, успеало да помери огромни блокови од варовник и гранит од кои с е изгредени пирамидите.

Работниците ги ставале блоковите на дрвени бродови кои меѓусебно биле поврзани, а потоа блоковите пловиле по каналите до внатрешноста на пристаништето кое не било многу одалечено од пирамидите. 

Архиолозите не можеле да се согласат за тоа како бил пренесуван градежниот матријал

Вооружена драма во Скопје

 На 23.09.2017 година околу 21,00 часот во Скопје на ул.„Тале Христов“, во спортска обложувалница „Спорт Лајф“ од страна на две засега непознати маскирани лица со закана со пиштол, извршено е разбојништво над вработената при што се одземени околу 30.000 денари. Секторот за внатрешни работи Скопје превзема мерки за пронаоѓање на сторителите.

ШОК ЗА КАНДИДАТИТЕ: Саша Поповиќ воведува ново правило во Ѕвездите на Гранд

Новата сезона на Ѕвездите на Гранд се сиима, а емитувањето на првата емисија ќе започне на 30 септември.Оваа година покрај сценографијата и промена на правила, воведена е уште една нова промена.

Воведен е пулсометар, кој ќе го мери пулсто на кандидатите, и веднаш врз основа на тоа ќе знаеме колку кандидатите имаат трема, кој колку се уплашил, изјави Саша Поповиќ

Најчитани

Твитови