Девојка открива искуство од првиот секс: Изгубив невиност со него, истата вечер ме откачи!

Некој ќе каже дека првиот секс е ужасно болен, а некој дека е неверојатно искуство.

Моето прво сексуално искуство ми остави сериозни трауми...

Прв пат имав секс со момче со кое бев 1 месец во врска, тој не знаеше дека јас сум сеуште девица.

Кога дојде до тој момент исплашено го погледнав и му кажав дека тоа прв пат ми се случува, тој се насмевна, не ми поверува.
Бев преплашена, а тој уживаше во самиот чин...

Се се случуваше полека, тој не можеше да поверува дека му ја кажувам вистината.

Можеби и немаше да биде така лошо искуство да не ми кажеше дека ако знаел претходно дека сум девица немал воопшто да започне врска со мене.

Ми рече дека тој не е спремен ништо да ми даде, дека сакал само забава и дека најдобро за нас двајцата е да се разделиме уште истата вечер.

Неговата цел била да најдам некој што ќе ме заслужува... Клише муабет...

Живеев со страв и помислата зошто тоа го направив, на моменти се проколнував, но сепак сфатив дека така требало да биде.

Допис од читателка: К.М.

Превземање на оваа содржина, во целост или делови, не е дозволено освен со писмена дозвола од Еxclusive.mk во спротивно секое неовластено копирање ќе се фактурира согласно ценовникот на нашата редакција.

Тамара Тодевска го покажа трудничкото стомаче! (ФОТО)

Тамара Тодевска е активна трудница, изгледа одлично, па речиси и не налкикува дека скоро е влезена во седмиот месец од бременоста. Неодамна објави фотографија каде што го покажува своето трудничко стомаче, па слободно можеме да кажеме дека бременоста ѝ прилега доста.

Тајни кои ги кријат личностите родени во знакот Вага!

Вагите се познати по тоа што имаат високо развиени логички способности, па умеат правилно да расудуваат. Меѓутоа, во продолжение откријте некои работи кои се помалку познати за овие личности.

Вагите тежнеат кон долги и значајни врски

Ретко која личност родена во знакот Вага ќе се пронајде во кратките врски без смисла. Тие се спремни да бидат трпеливи и да ја чекаат вистинската личност.

Тие се особено внимателни

Вагите знаат многу повеќе отколку што покажуваат. Тие постојано го набљудуваат светот околу себе и си „прават белешки“ во својата глава за сето она што го гледаат.

Вагите умеат да бидат непредвидливи

Кога е во прашање Вагата, не постои секогаш баланс. Како воздушен знак, тие може да бидат непредвидливи. Во еден момент може да помислите дека целосно сте ги сфатиле овие личности, но веќе наредниот Вагата ќе направи нешто што не сте ни помислувале.

Најчитани

Твитови