Интервју со Томашевиќ: Секојпат го чувствувам Тоше кога ја пеам песната од него, емоциите течат (видео)

Некогаш само натпреварувач, а денес член на стучно жири во музичко шоу, благодарение на извонредните гласовни способности, Јелена Томашевиќ. Можеби на прв поглед делува недостижна, но напротив, љубезна, насмеана и доста емотивна. Скромноста и е голема доблест, а вклучувањето на камеритее „маана“ за да може целосно да се препушти и отвори каква што е пред самата себе и во кругот на најблиските. Пред извонреден настап во „Дежаву“ Скопје, Exclusive.mk како и по правило со привилегија да поразговара со Томашевиќ. Снимање, смеа, забава и измешани емоции резултираа со совршено интервју. Зборовите, во случајов, неважни видео интервјуто повеќе од ексклузивно.

Конечно решена мистеријата: Eве како биле изградени пирамидите во Египет

Историчарите и архиолозите со векови се обидувале да најдат одговор на прашањето како друштвото од бронзено време, кое не било технолошки развиено, успеало да помери огромни блокови од варовник и гранит од кои с е изгредени пирамидите.

Работниците ги ставале блоковите на дрвени бродови кои меѓусебно биле поврзани, а потоа блоковите пловиле по каналите до внатрешноста на пристаништето кое не било многу одалечено од пирамидите. 

Архиолозите не можеле да се согласат за тоа како бил пренесуван градежниот матријал

Вооружена драма во Скопје

 На 23.09.2017 година околу 21,00 часот во Скопје на ул.„Тале Христов“, во спортска обложувалница „Спорт Лајф“ од страна на две засега непознати маскирани лица со закана со пиштол, извршено е разбојништво над вработената при што се одземени околу 30.000 денари. Секторот за внатрешни работи Скопје превзема мерки за пронаоѓање на сторителите.

ШОК ЗА КАНДИДАТИТЕ: Саша Поповиќ воведува ново правило во Ѕвездите на Гранд

Новата сезона на Ѕвездите на Гранд се сиима, а емитувањето на првата емисија ќе започне на 30 септември.Оваа година покрај сценографијата и промена на правила, воведена е уште една нова промена.

Воведен е пулсометар, кој ќе го мери пулсто на кандидатите, и веднаш врз основа на тоа ќе знаеме колку кандидатите имаат трема, кој колку се уплашил, изјави Саша Поповиќ

Најчитани

Твитови