Интервју со Либеро бенд: Новиот спот на плажа со разголени тела и врели моменти (видео)

Некогаш само школски другари, денес вистински пријатели на професионално и приватно поле. Тоа се дечките од Либеро бенд. Својата кариера ја започнуваат многу одамна. Почетокот ни најмалку лесен и едноставен, а успехот резултат на многу непреспиени ноќи, енергија и голема посветеност. Наскоро се очекува нивен жежок спот, а што се однесува за тоа дали, како и што би биле ангажирани околу настап за политичка партија, што прават приватно и многу повеќе дознајте од самото интервју.

Новинар: Ема Стојова

Снимател и монтажа: Димитар Бабалков

Продукција: Еxclusive.mk

 

 

Конечно решена мистеријата: Eве како биле изградени пирамидите во Египет

Историчарите и архиолозите со векови се обидувале да најдат одговор на прашањето како друштвото од бронзено време, кое не било технолошки развиено, успеало да помери огромни блокови од варовник и гранит од кои с е изгредени пирамидите.

Работниците ги ставале блоковите на дрвени бродови кои меѓусебно биле поврзани, а потоа блоковите пловиле по каналите до внатрешноста на пристаништето кое не било многу одалечено од пирамидите. 

Архиолозите не можеле да се согласат за тоа како бил пренесуван градежниот матријал

Вооружена драма во Скопје

 На 23.09.2017 година околу 21,00 часот во Скопје на ул.„Тале Христов“, во спортска обложувалница „Спорт Лајф“ од страна на две засега непознати маскирани лица со закана со пиштол, извршено е разбојништво над вработената при што се одземени околу 30.000 денари. Секторот за внатрешни работи Скопје превзема мерки за пронаоѓање на сторителите.

ШОК ЗА КАНДИДАТИТЕ: Саша Поповиќ воведува ново правило во Ѕвездите на Гранд

Новата сезона на Ѕвездите на Гранд се сиима, а емитувањето на првата емисија ќе започне на 30 септември.Оваа година покрај сценографијата и промена на правила, воведена е уште една нова промена.

Воведен е пулсометар, кој ќе го мери пулсто на кандидатите, и веднаш врз основа на тоа ќе знаеме колку кандидатите имаат трема, кој колку се уплашил, изјави Саша Поповиќ

Најчитани

Твитови