Ако на оваа слика гледате повеќе од 14 разлики, вие сте вистински гениј! (фото)

Ако на оваа слика успеете да здогледате повеќе од 14 разлики за време помало од 5 минути, вие сте вистински гениј! Сконцентрирајте се и бидете внимателни! Имате само 5 минути да ја разгледате сликата и да увидите дури 14 разлики. 

И, успеавте ли?

Вознемирувачко: Метален прстен стави на пенисот, па со шлајферица му го сечеа (видео

Момче за да ги реализира своите сексуални фантазии на пенисот навлекол метален прстен. По кратко време половиот орган почнал да црвенее и јаки болки да го „убиваат“ момчето. Не можејќи да се справи сам со проблемот се обратил на лекар.

Лекарите заедно со пожарникарите не можеле на друг начин да го отстранат металниот прстен па морале да користат шлајферица и клешти. По макотрпната интервенција прстенот е изваден успешно.

ЕВЕ НА КОЈ Е УБАВА: Емина Јаховиќ ја покажа мајка си! (ФОТО)

Една од најубавите и најзгодни дами Емина Јаховиќ Сандал ги разнежни корисниците на социјалните мрежи.

Емина објави фотографија со својата мајка и синот Јавуз.

“Мојата прекрасна мајка, јас и Јавуз“, напиша Емина покрај фотографијата која настана пред неколку години.

 

#tb My lovely mama, me and Yavuz. Gunaydin...

A photo posted by Music & Fragrance (@yaemina) on Dec 27, 2016 at 12:17am PST

Популарно

Твитови