Струмичанка: На 10 г. од матура тој ејакулираше, а јас морав да голтам!

Тој Трајче ми беше, можеби и најдобрата љубовна дешавка во средно. Од секогаш сум имала позитивни искуства со момчиња, но тој навистина ми беше посебен. Кога се наближуваше моментот за прославување десет години од матура, мислев дека ќе биде и тој и кога го видов се ми се врати како некогаш.

Беше во лагодно, сивкасто одело, крупен со црна коса и со густи мустаќи и неговите препознатливи широки раменици. Од секогаш беше таков, само сега созреан човек и уште повеќе секси.

Откако се поздравивме и разменивме неколку зборови со мислите се вратив во времето кога бевме на екскурзија. Ех онаа екскурзија кога остнавме сами во хотелската соба. Да беше неколку дена подоцна може и веднаш ќе се согласев, но не и на првата ноќ. Се смувавме неколку пати, а тој почна да ме фаќа по градите и задникот. Во еден момент се обиде да ми ги откопча фармерките, па му се спротивставив.

Но, Трајче, на моја жалост имаше решение. Таа ноќ во дискотека замина со друга девојка од другиот клас. Следниот ден ми рече само дека меѓу нас е завршено и толку...

И вечерва, на десет години од матура, додека зборувавме за тоа кој што работи и како се снаоѓа во животот посакав да го надополнам тоа што некогаш го пропуштив. Мислам дека и тој го посакувааше тоа. Пиевме пијачка за пијачка, а страста се повеќе пламтеше.

Завршивме во тоалетот на ресторанот. Разменувавме страсти и нежности и секако имавме секс на брзина. Дојде моментот тој да ејакулира и во моментот не знаејчи што да прави јас морав се да голтам за да не се испрскам и да не примети некој.

Допис од: Т.Р.

Превземање на оваа содржина, во целост или делови, не е дозволено освен со писмена дозвола од Еxclusive.mk во спротивно секое неовластено копирање ќе се фактурира согласно ценовникот на нашата редакција.

Овие сонови никако не смеете да ги игнорирате!

Симболите во соновите можат да влијаат на нашиот живот. Настаните и луѓето што ги сонуваме во нашата психа, можат да помогнат да ги решиме нашите дилеми. Во текот на сонот ниту телото, ниту мозокот не се неактивни. Постојат неколку вообичаени и значајни сценарија кои често се јавуваат во соновите кај сите луѓе и кај сите култури. Нив не смеете да ги игнорирате.

Летање

Едни од најчестите сонови се оние во кои летаме. Значат моќ или проблеми со самоувереноста. Клучен момент во тие сонови е почетокот, односно полетувањето. Летањето претставува слобода која се наоѓа вон човечките можности, па кога полетуваме го препознаваме сопственото чувство и моќ или неговиот недостаток. Летањето може да ја открива и состојбата на душата – лесно и весело полетување значи позитивен настан, додека паѓање во текот на летот, означува морални недоумици.

Овие сонови можат и да упатуваат на вашата желба да се ослободите од секојдневните грижи и да впиете нова животна енергија.

Тонење

Исто така се чести сонови, и тоа најчесто проследени со тескобно чувство. Покажуваат оптовареност со многу грижи и страв од непознато. Но ваквите сонови не се исклучително негативни. Тие можат да упатуваат на вашата зголемена подготвеност да се нурнете во длабочината на своите размислувања и сеќавања, односно подобро да го запознаете она што одамна сте го закопале во потсвеста.

Храна

Секако, ако сте легнале гладни, сосема веројатно е дека ќе сонувате храна. Но и во други случаи, храната во соновите означува неисполнети желби. Ако не сте задоволни, често се обидуваме тоа да го компензираме преку сонот. Секој вид храна има поинакво значење. На пример оревот претставува ментални способности, мангото симболизира сексуална желба. Значи не е важно дека сте сонувале дека јадете, туку што јадете и како, на што таа храна ви асоцира.

СТРАВ ДО КОСКИ: Убиецот на гробот на Јелена остави чудна порака (фото)

Вистинска паника и страв владее во Црвенка, местото каде живееше и беше убиена Јелена Крсмановиќ Марјановиќ откако вчера била оставена палка, иста како онаа со која беше убиена пејачката.

Мештаните кои сончевиот ден го искористиле да се прошетаа со семејствата, останале шокирани од глетката кај спомен плочата на Јелена. Сето ова не би предизвикало толкава паника доколку убиецот сеуште не е на слобода, дури една година по злосторството.

Мештаните се убедени дека убиецот се вратил на местото на злосторството.

Репортерите на српскиот Курир ја фотографирале палката. Таа наликува на колец кој може да значи немир на починатите, или пак дека таа нема да биде единствена жртва.

ШОКАНТНО: Наставникот брутално ги тепа сите деца од класот!

На социјалните мрежи се појави страшно видео од насилство врз ученици во едена арапска земја.

Спорд снимката никаде не се наведува каде е направено ова мачење на децата, ниту пак причината за таквото нешто, но по реакцијата на децата, но и на другите присутни, може да се заклучи дека се работи за вообичаен начин на воспитување во ова училиште.

Нормален човек навистина би останал без текст кога би видел вакво нешто. шамараи, влечење за уво и коса, удари со прачка... се нормален сет на казни за овој учител. При тоа сите деца се криви, па се личи на редовна дневна порција тепање...

Најчитани

Твитови