Шокантно видео на кое се гледа како борбен авион брка НЛО! (ВИДЕО)

Неверојатно видео на НЛО кое го брка руски авион се појави на Фејсбук, но уште нема официјално потврдување за што точно се работи.

На крајот од видеото се гледа како пилотот усева да го сними леталото во воздух.

 

Видео

Погледнете во својата дланка: Дали ја имате буквата М?

Многу луѓе веруваат дека по линиите на дланките може многу да се дознае за карактерот на човекот, дури и да се предвиди неговата судбина.

Читањето од дланка ( хиромантија ) се практикувало и во минатото, а се појавило во Хинду астрологијата. Го користел и Александар Македонски кој по дланките ги оценувал карактерите на своите луѓе.

Се работи за линии на вашата дланка кои ја составуваат буквата М.

Оваа појава не е толку честа, но оние кои може да ја прочитаат буквата М на својата дланка, се вистински среќници.

Ако сте ја пронашле буквата М на вашата дланка, тогаш мора да знаете дека:

  • Многу сте надарени
  • Имате силна интуиција
  • Искрени сте и тоа го очекувате од другите
  • Не ви сметаат промени во животот
  • Можете да ги препознаете луѓето кои лажат
  • Имате карактеристики кои ги имале многу пророци и лидери
  • Среќата ве следи

Тие кои ја имаат буквата М, најчесто се во новинарството, пишувањето и образованието. Исто така, знаат добро да заработат, да напредуваат во кариерата, многу се дисциплинирани и знаат како да се мотивираат себе си.

Ајкула нападна нуркач како на хорор филм (ВИДЕО)

Замбези ајкулите (познати како бик ајкули) се најопасните ајкули во светот. Оваа, која ја снимил нуркачот Кери Даниел (35) ќе ви изгледа најстрашно.

Даниел ловел риби со харпун во близина на брегот Queensland, покрај Големиот корален гребен, кога предаторот почна да се приближува до него.

За среќа, успеа со харпунот да ја спречи ајкулата да дојде до него и да се повлече неповреден.

Популарно

Твитови