Валандовчанки ја пеат песната на Елeна Ристеска подобро од неа (видео + фото)

Велат дека оригиналот е само оригинал, но преработката често пати многу поубава. Овие две девојки кои пленат со својата убаавина и се од Валандово ја испеаја песната на Елена Ристеска во својствено светло и истата е поубава дури и од оригиналот.

Ангела Исирова е ученичка во средното училиште „Гоце Делчев“ во Валандово и има 17 години. Вистинска убавица и прекрасен глас.

Катерина Јовановиќ, исто така, е ученичка во средното училиште „Гоце Делчев“ во Валандово и има 15 години. Важи за шармантна и исклучително талентирана девојка.

Покрај тие две, на музички план имаат соработка и со Ристе Невеселов, гитарист, кој на свои 17 години и тоа како вешто свири на гитара, а и тој е ученик во истото училиште како и девојките.

Во продолжение уверете се во прекрасниот музички перформанс:

Конечно решена мистеријата: Eве како биле изградени пирамидите во Египет

Историчарите и архиолозите со векови се обидувале да најдат одговор на прашањето како друштвото од бронзено време, кое не било технолошки развиено, успеало да помери огромни блокови од варовник и гранит од кои с е изгредени пирамидите.

Работниците ги ставале блоковите на дрвени бродови кои меѓусебно биле поврзани, а потоа блоковите пловиле по каналите до внатрешноста на пристаништето кое не било многу одалечено од пирамидите. 

Архиолозите не можеле да се согласат за тоа како бил пренесуван градежниот матријал

Вооружена драма во Скопје

 На 23.09.2017 година околу 21,00 часот во Скопје на ул.„Тале Христов“, во спортска обложувалница „Спорт Лајф“ од страна на две засега непознати маскирани лица со закана со пиштол, извршено е разбојништво над вработената при што се одземени околу 30.000 денари. Секторот за внатрешни работи Скопје превзема мерки за пронаоѓање на сторителите.

ШОК ЗА КАНДИДАТИТЕ: Саша Поповиќ воведува ново правило во Ѕвездите на Гранд

Новата сезона на Ѕвездите на Гранд се сиима, а емитувањето на првата емисија ќе започне на 30 септември.Оваа година покрај сценографијата и промена на правила, воведена е уште една нова промена.

Воведен е пулсометар, кој ќе го мери пулсто на кандидатите, и веднаш врз основа на тоа ќе знаеме колку кандидатите имаат трема, кој колку се уплашил, изјави Саша Поповиќ

Најчитани

Твитови