ЌЕ ЗАНЕМИТЕ- Браќа близнаци се ожениле со сестри близначки- НИВНИТЕ ДЕЦА ПОВТОРНО БЛИЗНАЦИ! (ФОТО)

Приказната започнува во Охајо во 1998 година, во бар каде седеле сестрите близначки, на кои им пришле двајца браќа близнаци, и тоа еднојајчани.

Многу брзо двата пара близнаци почнале врски па за кратко време застанале пред олтар- еден брат со една, а другиот брат со друга сестра близначка, на ист ден, во исти костими и венчаници. Фотографијата од нивната венчавка го обиколи цел свет и зачуди многумина.

Паровите потоа се вселиле во куќи и си биле комшии одвоени само со ограда, а живееле како една необична фамилија. Потоа на свет почнале да доаѓаат децата.

Прво Дајен и Крег станале родители на идентични близнаци, што верувале или не по статистика се случува еднаш во милион, што ја прави нивната фамилија Сандер Нетемајер неверојатна!

Малку подоцна, Марк и Дарлин станале родители на две близначки, двојајчани, а неколку години подоцна добиле и син.

Фантастичниот научен факт е што децата меѓу себе имаат таква генетика како да се родени браќа и сестри, бидејќи се добиени од идентични пара близнаци.

Оваа фамилија е единствена ваква во светот. Неверојатно!

Помагајте: Близнаци од Преспа разделени при раѓање! Сега сфатиле дека едниот близнак бил украден и пробуваат да се најдат

Помагајте: Близнаци од Преспа разделени при раѓање! Сега сфатиле дека едниот близнак бил украден и пробиваат да се најдат

СПОДЕЛУВАЈТЕ! Марио: "Ова е брат ми Дарио роден во 24.10.1995 заедно со уште еден машки близнак. Во првичниот извештај на гинекологот стои дека се родени две здрави деца. По два дена им соопштуваат на моите дека едниот од близнаците починал и не им даваат бебето ниту да го видат ниту да го погребаат. Во неколку наврати пријателите на Дарио му се јавуваат дека го виделе на други места кадешто тој со сигурност не бил во тој момент." Доколку некој видел момче слично на ова контактирајте го Марио Печенковски.

Принцот Хари го интервјуираше Обама и изгледа дека ова ќе биде навистина смешено!

Неверојатно е реткост да се види вакво интервју, помеѓу поранешниот претседател на Америка и принцот Хенри!
Смејата е задолжителна овдека! Принцот Хенри глуми новинар, па врши интервју на 44-от прецедател на Америка Барак Обама.

Анастасија Василева: Прекрасната докторка по стоматологија од Гевгелија, ја бомбардираше Македонија! (ФОТО)

Анастасија Василева: Прекрасната докторка по стоматологија од Гевгелија, ја бомбардираше Македонија!
Анастасија е студентка во прва година при факултетот за стоматологија во Скопје (ЕУРМ), која освен што има желба и планира да биде врвен стоматолог во Македонија, буквално ги бомбардираше сите нејзини „Instagram“ следбеници. 
Достојна за сите воздишки, смело и гордо чекори кон остварување на нејзините цели.
Ова се само дел од сликите каде можете да видите дел од нејзината убавина која плени и сите „кршат врат по неа“!

За крај ова слика која може да се каже дека буквално покажува каде се гледа во иднина, НА ВРВОТ... Место број 1 е за НЕА И НЕЈЗИНАТА НЕЖНОСТ И УБАВИНА!

 

Најчитани

Твитови