ЕКСКЛУЗИВНО: Рипна во тавче, втората „Златна рипка“ од 500.000 денари, среќниот добитник е Штипјанец!

   Златна Рипка на Државна лотарија на Македонија остварува желби

Уште една добивка и уште остварени желби, овој пат во Штип донесе инстант лозот Златна Рипка на Државна лотарија на Македонија.  Среќниот добитник на 500.000 денари е Лозов Николче од Штип. Во Трговскиот Центар во Штип купил два инстант лоза Златна Рипка, кои пак му донеле добивки од 50 денари , и веднаш ги заменил за два нови лоза. Гребејќи го вториот инстант лоз , добитниот број 27, Николче го пронашол и во полето означено како „Твои Броеви“ , а под 27-ката била впишана сумата од 500.000 денари. Николче ни раскажа и дека редовно гребе по некој инстант лоз, а после добивката од 500.000 денари ќе почне да игра и по некоја комбинација во НовоЛото 7/34.

Остануваат уште многу парични добивки од инстант лозот Златна Рипка, кој е веќе во продажба во својата втора серија. Не чекајте пронајдете ја и вие вашата, или пак израдувајте некој од своите најблиски со инстант лотаријата Златна Рипка.

Државна лотарија на Македонија

Тамара Тодевска го покажа трудничкото стомаче! (ФОТО)

Тамара Тодевска е активна трудница, изгледа одлично, па речиси и не налкикува дека скоро е влезена во седмиот месец од бременоста. Неодамна објави фотографија каде што го покажува своето трудничко стомаче, па слободно можеме да кажеме дека бременоста ѝ прилега доста.

Тајни кои ги кријат личностите родени во знакот Вага!

Вагите се познати по тоа што имаат високо развиени логички способности, па умеат правилно да расудуваат. Меѓутоа, во продолжение откријте некои работи кои се помалку познати за овие личности.

Вагите тежнеат кон долги и значајни врски

Ретко која личност родена во знакот Вага ќе се пронајде во кратките врски без смисла. Тие се спремни да бидат трпеливи и да ја чекаат вистинската личност.

Тие се особено внимателни

Вагите знаат многу повеќе отколку што покажуваат. Тие постојано го набљудуваат светот околу себе и си „прават белешки“ во својата глава за сето она што го гледаат.

Вагите умеат да бидат непредвидливи

Кога е во прашање Вагата, не постои секогаш баланс. Како воздушен знак, тие може да бидат непредвидливи. Во еден момент може да помислите дека целосно сте ги сфатиле овие личности, но веќе наредниот Вагата ќе направи нешто што не сте ни помислувале.

Најчитани

Твитови