Ноќниот живот во Скопје посиромашен за еден локал: Се затвори „Le club 43“

Главниот град остана посиромашен за еден локал. Ноќниот живот повеќе нема да биде истиот по затворениот клуб „Le club 43“.

Овој локал, сместен на атрактивна локација на булаварот Илинден, во близина на некогашната американска амбасада, беше локал во кој имаше забава за сите генереции, места какви што денеска недостигаат во Скопје.

Според она што го прочитавме на социјалните мрежи, Томе Корнер вели дека конечно соседите нема да имаат причина да се бунат за гласната музика, но во одредени чаршиски муабети се вели дека затворањето има политичка заднина. Дали тоа е точно или не, нас не не интересира, но сепак наше е да нагласиме дека навистина ќе ни недостига забавата во „43-ка“

Сите очи вперени во неа: 47-годишната „Росалинда“ мами воздишки, во зелена креација!

Талија Соди мами воздишки каде и да се појави. 47-годишната мексиканска актерка, позната по улогата на „Росалинда“, изгледаше фантастично на забава по повод Греми во Беверли Хилс, Калифорнија.

На свечноста, убавата телевизиска ѕвезда носеше зелена креација со пердуви од колекција од сопствената модна линија, за која соработува со Macy’s.

 

Знаци дека си имате работа со психопат!

Според податоците кои ги даваат психолозите, од 1 до 4% од вкупното население на Земјата се психопати. Психопатските тенденции кај некоја личност можат да бидат скриени и тешко може да се открие.

Психопатијата е синдром кој е демонстриран од бездушноста кон другите луѓе, неспособноста да се сочувствува, да се почувствува искрено каење за повредување на други луѓе, лажење, егзистенција и нереални емоционални реакции.

1. Тие немаат емоции

2. Тие спијат многу малку

3. Сакаат да прават другите да се чувствуваат виновно

4. Тие се харизматични и сакаат да се центар на внимание

5. Тие се нарцисоидни

6. Тие лажат постојано

7. Тие се неодговорни

 

Легендарни грешки на реклами, ќе ве насмеат до солзи!

Покрај оние навистина добри и успешни има и такви реклами кои ќе ви го привлечат вниманието но со грешките кои ги имаат, по што и ќе ги запаметите... Во продолжение погледнете - легендарни грешки на реклами,  кои ќе ве насмеат до солзи! 

 

 

 

Најчитани

Твитови