НЕОБИЧНО: 30 секундидувајте во десниот палец, телото ќе ви биде благодрно бесконечно

Иако често предмет на истражување е човековото тело, тоа сè уште крие многу тајни. Веројатно мислите дека со помош на модерната медицина можеме да дознаеме сè, но ова не е секогаш случај. Понекогаш најчудните трикови можат да помогнат во третманот протев болести и останато!

За 30 секунди изборетесе со нервозата

Некои луѓе едноставно се чувствуваат понервозни од другите, но постојат трикови кои можат да им помогнат да се смират и да продолжат понатаму. Држењето на палецот и дишењето во него е еден од одличните начини за одмор. Оваа едноставна задача ќе ве натера да се фокусирате на дишењето и на тој начин да го забавите пулсот.

Тамара Тодевска го покажа трудничкото стомаче! (ФОТО)

Тамара Тодевска е активна трудница, изгледа одлично, па речиси и не налкикува дека скоро е влезена во седмиот месец од бременоста. Неодамна објави фотографија каде што го покажува своето трудничко стомаче, па слободно можеме да кажеме дека бременоста ѝ прилега доста.

Тајни кои ги кријат личностите родени во знакот Вага!

Вагите се познати по тоа што имаат високо развиени логички способности, па умеат правилно да расудуваат. Меѓутоа, во продолжение откријте некои работи кои се помалку познати за овие личности.

Вагите тежнеат кон долги и значајни врски

Ретко која личност родена во знакот Вага ќе се пронајде во кратките врски без смисла. Тие се спремни да бидат трпеливи и да ја чекаат вистинската личност.

Тие се особено внимателни

Вагите знаат многу повеќе отколку што покажуваат. Тие постојано го набљудуваат светот околу себе и си „прават белешки“ во својата глава за сето она што го гледаат.

Вагите умеат да бидат непредвидливи

Кога е во прашање Вагата, не постои секогаш баланс. Како воздушен знак, тие може да бидат непредвидливи. Во еден момент може да помислите дека целосно сте ги сфатиле овие личности, но веќе наредниот Вагата ќе направи нешто што не сте ни помислувале.

Најчитани

Твитови