Најтешката работна позиција - 24/7 работно време, без одмор, викенд, празници и пауза за оброци: Кој работи? Милион луѓе во светот! (ВИДЕО)

Работна позиција со потребни кфалификации:

* 24/7 работно време

* Без одмор во текот на денот

* Без слободни викенди и празници

* Без пауза за оброци

* Цело работно време треба да сте на нозе

* Не следи плата

Се замисливте? Дали навистина постои ваква работна позиција? Постои и на неа работат милион вработени низ светот. Сега сигурно и се прашувате кој е тој што би го работел сето ова па згора на се и без плата. Одговорот е многу едноставен - МАЈКА! 

Тамара Тодевска го покажа трудничкото стомаче! (ФОТО)

Тамара Тодевска е активна трудница, изгледа одлично, па речиси и не налкикува дека скоро е влезена во седмиот месец од бременоста. Неодамна објави фотографија каде што го покажува своето трудничко стомаче, па слободно можеме да кажеме дека бременоста ѝ прилега доста.

Тајни кои ги кријат личностите родени во знакот Вага!

Вагите се познати по тоа што имаат високо развиени логички способности, па умеат правилно да расудуваат. Меѓутоа, во продолжение откријте некои работи кои се помалку познати за овие личности.

Вагите тежнеат кон долги и значајни врски

Ретко која личност родена во знакот Вага ќе се пронајде во кратките врски без смисла. Тие се спремни да бидат трпеливи и да ја чекаат вистинската личност.

Тие се особено внимателни

Вагите знаат многу повеќе отколку што покажуваат. Тие постојано го набљудуваат светот околу себе и си „прават белешки“ во својата глава за сето она што го гледаат.

Вагите умеат да бидат непредвидливи

Кога е во прашање Вагата, не постои секогаш баланс. Како воздушен знак, тие може да бидат непредвидливи. Во еден момент може да помислите дека целосно сте ги сфатиле овие личности, но веќе наредниот Вагата ќе направи нешто што не сте ни помислувале.

Најчитани

Твитови