Видео кое ќе ви помогне да го решите проблемот со постојаното извлекување на кошулата од панталоните!

Обично мажите знаат да полудат кога ќе им се извлече кошулата од панталоните. Во продолжение, неколку совети како да го решите и тој проблем.

1. Кошулата мора да паѓа преку ременот во должина од околу осум сантиметри.

2. Вовлечете ја кошулата во откопчани панталони, а остатокот од материјалот кој ќе ви остане околу половината прифатете го со прсти и превиткајте кон грбот, а потоа закопчајте ги панталоните.

3. За оние кои носат и долна маица, вовлечете ја во долната облека, а потоа кошулата во панталоните. На тој начин нема да се извлече маицата и да ја повлече кошулата надвор. Маицата треба да биде доволно долга за да не се извлече.

4. Војниците и полицајците мора да изгледаат беспрекорно во копула, па поради тоа користат трегери, но не оние класични. Тие трегери се две продолженија кои на едната страна ја држат кошулата, а на другиот крај чорапите.

5. Додека ги закопчувате панталоните водете сметка копчињата и затворачот на панталоните да се еднакви.

Сите очи вперени во неа: 47-годишната „Росалинда“ мами воздишки, во зелена креација!

Талија Соди мами воздишки каде и да се појави. 47-годишната мексиканска актерка, позната по улогата на „Росалинда“, изгледаше фантастично на забава по повод Греми во Беверли Хилс, Калифорнија.

На свечноста, убавата телевизиска ѕвезда носеше зелена креација со пердуви од колекција од сопствената модна линија, за која соработува со Macy’s.

 

Знаци дека си имате работа со психопат!

Според податоците кои ги даваат психолозите, од 1 до 4% од вкупното население на Земјата се психопати. Психопатските тенденции кај некоја личност можат да бидат скриени и тешко може да се открие.

Психопатијата е синдром кој е демонстриран од бездушноста кон другите луѓе, неспособноста да се сочувствува, да се почувствува искрено каење за повредување на други луѓе, лажење, егзистенција и нереални емоционални реакции.

1. Тие немаат емоции

2. Тие спијат многу малку

3. Сакаат да прават другите да се чувствуваат виновно

4. Тие се харизматични и сакаат да се центар на внимание

5. Тие се нарцисоидни

6. Тие лажат постојано

7. Тие се неодговорни

 

Легендарни грешки на реклами, ќе ве насмеат до солзи!

Покрај оние навистина добри и успешни има и такви реклами кои ќе ви го привлечат вниманието но со грешките кои ги имаат, по што и ќе ги запаметите... Во продолжение погледнете - легендарни грешки на реклами,  кои ќе ве насмеат до солзи! 

 

 

 

Најчитани

Твитови