Постојат 6 облици и типови на вагина!

Можеби нема да ви се верува, но вагините се како и отисоците на прстите, не постојат две идентични вагини. Но, сепак постојат неколку основни типови на вагини, според нивната форма. Познато е дека жените се многу несигурни по прашањето за изгледот на својот најинтимен дел од телото, иако реални причини за тоа не постојат. 

Ова се основните врсти и облици на вагини:

Тесна вагина

Овој тип на вагина најчесто го имаат витките, слабите и по раст ситните жени. Ваквите вагини се поковчести од другите типови. Позитивната страна на овој тип на вагина е во тоа што истата е многу цврста и тесна, што овозможува сензационално сексуално искуство и силна стимулација. Но, иако овој облик ветува фантастичен секс, ако пенисот е премногу осетлив, може да предизвика и проблеми.

Вагина со дебели усни

Како што кажува и самото име на овој тип на вагини, станува збор за вагина со подебели усниод просекот. Овој тип на вагини најмноги ги возбудува мажите и ги наведува на орално задоволување на партнерката. Мажите тврдат дека ваквите вагини, дури и при пенетрација донесуваат поголемо уживање.

Вагина со испакнатини од депилација

Негувањето на интимните зони, секако е пожелно и позитивно прифатео од мажите. Но, побекогаш може да додјде до незгода. Хидратацијата на тие делови може да го реши проблемот.

Поширока вагина

При сексуалното возбудување секоја вагина се шири, но не се која вагина се шири исто. Некои се шират повеќе, други помалку. Кога на тоа ќе се додаде дека некои жени едноставни имаат пошироки вагини, се доаѓа до ситуација при која пенетрацијата е многу едноставна. Ова знае да ги наведе мажите да помислат дека нивниот полов орган е недоволно голем.

Вишок на кожа

Овој тип на вагини е карактеристичен, по вишокот на кожа, кој обично е нееластичен. Сопственичките на овој тип на вагини редовно ги мачи. Тие се во заблуда дека овој тип на вагина изглда старо и уморни или дека оддава впешаток дека жената неодамна многу ослабела. Меѓутоа, напразно се грижат, бидејќи на мажите тоа воопшто не им пречи.

Неуредна вагина

Последните истражувња покажаа дека на мажите воопшто не им пречат природни фризури на интимната зона, напротив, повеќето мажи ги наоѓаат посекси одколку мазните вагини. Но, сепак треба да имате во предвид, дека долгите влакна ќе го отежнат пронаоѓањето на одредени точкина задоволство, па затоа би можеле да ги ишишате, барем малку.

Сите очи вперени во неа: 47-годишната „Росалинда“ мами воздишки, во зелена креација!

Талија Соди мами воздишки каде и да се појави. 47-годишната мексиканска актерка, позната по улогата на „Росалинда“, изгледаше фантастично на забава по повод Греми во Беверли Хилс, Калифорнија.

На свечноста, убавата телевизиска ѕвезда носеше зелена креација со пердуви од колекција од сопствената модна линија, за која соработува со Macy’s.

 

Знаци дека си имате работа со психопат!

Според податоците кои ги даваат психолозите, од 1 до 4% од вкупното население на Земјата се психопати. Психопатските тенденции кај некоја личност можат да бидат скриени и тешко може да се открие.

Психопатијата е синдром кој е демонстриран од бездушноста кон другите луѓе, неспособноста да се сочувствува, да се почувствува искрено каење за повредување на други луѓе, лажење, егзистенција и нереални емоционални реакции.

1. Тие немаат емоции

2. Тие спијат многу малку

3. Сакаат да прават другите да се чувствуваат виновно

4. Тие се харизматични и сакаат да се центар на внимание

5. Тие се нарцисоидни

6. Тие лажат постојано

7. Тие се неодговорни

 

Легендарни грешки на реклами, ќе ве насмеат до солзи!

Покрај оние навистина добри и успешни има и такви реклами кои ќе ви го привлечат вниманието но со грешките кои ги имаат, по што и ќе ги запаметите... Во продолжение погледнете - легендарни грешки на реклами,  кои ќе ве насмеат до солзи! 

 

 

 

Најчитани

Твитови