Девојки, еве зошто не можете да си фатите дечко!

Кружат многу муабети за девојки кои подолго време се сингл, некои велат дека не се способни, други дека се глупави да си најдат некој. Но всушност чаршиските муабети се далеку од вистината. Еве зошто девојките не можат/не сакаат да си најдат момче:

1. Не се плашат да бидат сами, затоа што пред се, знаат дека тоа што се сами, е доблест. За нив самотијата претставува мир и спокој, релкасирање по работниот ден. 

2. Знаат што сакаат, во секој домен, и не ги симнуваат своите стандарди само за да ги задоволат опшествените потреби. 

3. Не им треба некој да им ги олесни работите, тие се научени да фукционираат самостојно и кога им е најтешко. 

4. Нивните цели во животот  имаат поголем приоритет од пронаоѓањето партнер. Едноставно успешна кариера ги исполнува многу повеќе од милувањата со партнерот. 

5. Тие се гласни и моќни. Можеби делува  застрашувачки, но едноствано тие немаат влкана на јазикот да го кажат она што го мислат и да го направат она што го сакаат. 

Денес жените владеаат со светот и немаат потреба од лигавењето на мажот!

Сите очи вперени во неа: 47-годишната „Росалинда“ мами воздишки, во зелена креација!

Талија Соди мами воздишки каде и да се појави. 47-годишната мексиканска актерка, позната по улогата на „Росалинда“, изгледаше фантастично на забава по повод Греми во Беверли Хилс, Калифорнија.

На свечноста, убавата телевизиска ѕвезда носеше зелена креација со пердуви од колекција од сопствената модна линија, за која соработува со Macy’s.

 

Знаци дека си имате работа со психопат!

Според податоците кои ги даваат психолозите, од 1 до 4% од вкупното население на Земјата се психопати. Психопатските тенденции кај некоја личност можат да бидат скриени и тешко може да се открие.

Психопатијата е синдром кој е демонстриран од бездушноста кон другите луѓе, неспособноста да се сочувствува, да се почувствува искрено каење за повредување на други луѓе, лажење, егзистенција и нереални емоционални реакции.

1. Тие немаат емоции

2. Тие спијат многу малку

3. Сакаат да прават другите да се чувствуваат виновно

4. Тие се харизматични и сакаат да се центар на внимание

5. Тие се нарцисоидни

6. Тие лажат постојано

7. Тие се неодговорни

 

Легендарни грешки на реклами, ќе ве насмеат до солзи!

Покрај оние навистина добри и успешни има и такви реклами кои ќе ви го привлечат вниманието но со грешките кои ги имаат, по што и ќе ги запаметите... Во продолжение погледнете - легендарни грешки на реклами,  кои ќе ве насмеат до солзи! 

 

 

 

Најчитани

Твитови