Како ви е на Вас, што се сакате, а не сте заедно?!

Размислувајќи во тивката ноќ ми дојде ти пак во моите мисли. Заспивам и доаѓаш повторно на сон. Полека чекориш кон мене доаѓаш ме допираш и си одиш. Сакаш ли да ми кажеш нешто, сакаш ли да ме измачува твојата става и бруталност твојот поглед кога беше и стоеше покрај мене.. тоа се само спомени тоа се само копнежи, тоа се само водишки од кој длабоко издишувам. Доѓаш пак ме милуваш по лицето и косата и си одиш.. Оди си веќе! Се будам од сонот, или страшен кошмар за мене, препотена се тресам немир во градите срцево ќе излета. Се вртам на другата страна спиеш ти покрај мене мојот сопруг, татко на моите деца, мојта поткрепа, човекот со кој го живеам животот, а не со оној кој сакам да го живеам! Го сакам и него го обожавам, но не го љубам како што те љубам тебе мил мој! Станав застанав до прозорецот и запалив една цигара..палам кога сакам да воздивнам, а никој да не го забележи тоа.. Е тогаш следи прашањето како ви е на вас..

Вие што се сакате а не можете и не сте заедно?! Јас Знам! 

 

Пишува:Р.Ј.

Сите очи вперени во неа: 47-годишната „Росалинда“ мами воздишки, во зелена креација!

Талија Соди мами воздишки каде и да се појави. 47-годишната мексиканска актерка, позната по улогата на „Росалинда“, изгледаше фантастично на забава по повод Греми во Беверли Хилс, Калифорнија.

На свечноста, убавата телевизиска ѕвезда носеше зелена креација со пердуви од колекција од сопствената модна линија, за која соработува со Macy’s.

 

Знаци дека си имате работа со психопат!

Според податоците кои ги даваат психолозите, од 1 до 4% од вкупното население на Земјата се психопати. Психопатските тенденции кај некоја личност можат да бидат скриени и тешко може да се открие.

Психопатијата е синдром кој е демонстриран од бездушноста кон другите луѓе, неспособноста да се сочувствува, да се почувствува искрено каење за повредување на други луѓе, лажење, егзистенција и нереални емоционални реакции.

1. Тие немаат емоции

2. Тие спијат многу малку

3. Сакаат да прават другите да се чувствуваат виновно

4. Тие се харизматични и сакаат да се центар на внимание

5. Тие се нарцисоидни

6. Тие лажат постојано

7. Тие се неодговорни

 

Легендарни грешки на реклами, ќе ве насмеат до солзи!

Покрај оние навистина добри и успешни има и такви реклами кои ќе ви го привлечат вниманието но со грешките кои ги имаат, по што и ќе ги запаметите... Во продолжение погледнете - легендарни грешки на реклами,  кои ќе ве насмеат до солзи! 

 

 

 

Најчитани

Твитови