Ова се најлошите бивши во хороскопот

Кои се најлошите бивши во хороскопот? Ова се хороскопските знаци, рангирани.

Шкорпија

– тие се најлудите бивши во хороскопот. Тие се многу опасни бидејќи нивното лудило го маскираат со хумор и љубезност, но не се залажувајте. Сето тоа е фарса. Другите ќе ви се јавуваат повеќе пати во текот на ноќта или ќе се појават на вашата врата плачејќи, но Шкорпиите нема да го направат тоа. Тие полека ќе почнат да смислуваат одмазда, која за нив е најслатка кога е сервирана кога ќе заборавите на нив. Ќе ве мачат и вам и вашите блиски, а нема ни да знаете дека се тие. Секако подоцна ќе се појават за да ви се смеат во лице. Тие постојано ве набљудуваат и иако ви се немаат јавено и пишано, не значи дека ве заборавиле.

Лав

– раскинувањата се лоши за Лавовите бидејќи го повредуваат нивното его. За нив, ако раскинете со нив е многу понижувачки и тие не знаат како да се справат кога се оставени. Ќе ви се јавуваат постојано, ќе сакаат да се видите и ќе бараат повторно да се вратат во вашиот живот. Ќе се обидат да ве изманипулираат покажувајќи ви дека сте згрешиле.

Близнаци –

родените во овој знак не знаат како да се однесуваат откако ќе раскинете со нив. Тие едноставно не можат да ве заборават и не знаат како да се однесуваат кога не се во врска. Разумот не им работи и ќе прават луди работи, додека нивните пријатели не им покажат дека ги преминале сите граници. Тие ги гледаат работите црно-бело. Прво ќе ви кажат дека уште ве сакаат, потоа ќе ви кажат дека е во ред да бидете пријатели, а потоа ќе ви пратат огромни пораки покажувајќи ви зошто не можат да ве заборават.

Какви се женските девици под површината?

Припадничките на понежниот пол кои се родени во знакот девица се трудољубиви, исклучително вредни и услужливи личности. Тие се секогаш желни да им прават услуги и да им помагаат на членовите на семејството, пријателите, соседите.

Интересен податок за женските девици е дека тие сакаат мали животинчиња, па немојте да се изненадите доколку тие чуваат две малечки мачиња или кучиња мали по раст.

Добра линија

Овие мили девојки внимаваат каква храна консумираат, бидејќи девиците обично многу пазат на своето здравје. Тие често се изложуваат на здрави режими на исхрана, нискокалорична органска храна и зеленчуци.

Интерес за медицина

Можеби некои од вас би се изненадиле од овој податок, но типично за женските девици е да имаат огромен интерес за медицината. Како резултат на нивната перфекционистичка природа, тие умеат да научат како со примена на медицината може да се спасуваат човечки животи, па затоа не е необично нивната професионална определба да биде токму во некое поле од медицината.

Талентирани за пишување

Девиците имаат одлично око за фаќање детали. Кај многу девици, токму таа нивна особина им овозможува да станат фантастични писателки. Тоа не значи дека сите родени во овој знак ќе станат мега популарни новелисти, но повеќето од нив се талентирани за да бидат добри новинари, да создаваат јаки проекти или да водат убав личен дневник.

Тешка разделба и голема промена ги чека овие три хороскопски знаци

Есента веројатно ќе донесе проблеми на овие три хороскопски знаци. Нивните животи ќе претрпат огромни промени.

Според ѕвездите, голема е веројатноста овие три хороскопски знаци да се разделат со своите половини и тој момент да го претворат во лош спомен, кој ќе им го раскажуваат на своите внуци. 

Но, тоа ќе биде моментво кој многумина од вас ќе треба да разберат дека е подобро да бидете сами отколку во лоша врска. 

Близнаци

Тешко е да се остави некој „близнак“, но понекогаш тие си заминуваат сами. За претставниците на овој хороскопски знак, одвојувањето е навистина последно средство и тие прибегнуваат кон тоа кога веќе немаат надеж дека работите ќе можат да се средат.

Кога Близнаците се досадуваат од тешкотиите на врската, тие едноставно ќе ги преземат работите во свои раце, мислејќи дека колку и да е тешко, емотивно, многу е подобро да се стави крај на врска која е задушувачка. Веројатноста оваа разделба да биде мирна и без солзи е огромна.

Шкорпија

Страсни, но во исто време крајно претпазливи. Скорпиите прибегнуваат кон разделување кога ништо друго не може да се стори. Тогаш е доцни нас и нема да можеме да очекуваме да се справиме со нив. Ако Шкорпија почувствува дека чувствата во врската се гладни, сè е повеќе од јасно. Многу ретко кој од нив одлучува да се бори, но тие всушност ја проценуваат ситуацијата.

Понекогаш, кога љубовта поминува долг пат, останува само „обвивката“, и колку и да е тажно, никој не може да им суди на Скорпиите за нивната одлука да се симнат од бродот што тоне. Нема да биде долго пред тие повторно да запознаат нова љубов и да ја заборават целата неволја низ која поминале со старата љубов.

Многу е важно Шкорпијата да најде партнер кој ги споделува своите идеи и погледи.

Стрелец

Стрелците тешко се разделуваат со своите половини, затоа што во принцип им треба личност која е во близина. Ако веќе одлучиле да заминат, тоа значи дека тие се навистина непопустливи и нема опција што би можела да ги задржи.

Тие секогаш се жедни за авантура и ќе најдат изговори за да се разделат со вас,  ќе најдат причина да си отидат ако го имаат тоа на ум. 

Стрелец е многу интересен знак. Му треба постојана љубов, емоција и интензитет во врската.

Тие или се страстни за филмовите, или едноставно се досадуваат брзо. Нема средно ниво. Во повеќето случаи, кај нив сè завршува многу брзо.

Најчитани

Твитови