Даниела Попова ја запали Fashion TV - Младата Kавадарчанка е топ модел (ВИДЕО)

Даниела Попова ја запали Fashion TV - Младата Kавадарчанка е топ модел. 

Фотографот Зонде ја фотографираше Даниела во Скопје, а нејзините слики стигнаа до Fashion TV. 

По оваа црнокоса девојка сите машки лудуваат, плени со својот изглед каде и да се појави (ГАЛЕРИЈА)

Оваа 16 годишна девојка ни доаѓа од Кратово и е гимназијалка. Нина Мишева за себе кажа дека слободното време сака да го исполни со читање на некоја добра книга, и дружење со другарките. Нина е убавица со црна коса по која многу машки лудуваат а девојки завидуваат.

По завршувањето на средното училите сака да продолжи на медицинскиот факултет. Па изгледа Нина ќе биде следната убава докторка.

Валандовчанка која не уморно краде машки воздишки каде и да се појави (ГАЛЕРИЈА)

Оваа слатка бринета Љубица Атанасова  има 17 години и ни доаѓа од Валандово, средно училиште учи во Yahya Kemal College во Струмица и е целосно стипендирана.

За себе кажа дека слободното време сака да го исполни со читање на некоја добра книга и со свирење на гитара. По завршувањето на средно училиште сака да продолжи на мидицина и еден ден да биди онколог па и посакавуме да биде успешна во својата професија. 

Најчитани

Твитови