Моника Белучи ги покажа во јавност двете ќерки (Фото)

Наследничките на Моника Белучи и Венсан Касел ретко се појавуваат во јавност.

Дева и Леони имаат познати родители, па токму поради тој факт медиумите тешко ги заобиколуваат.

Постарата ќерка Дева има 12 години, а младата Леони шест. Моника и познатиот француски актер се венчаа во 1999 година.

Моника никогаш не сокриваше колку мајчинството ја промени и тоа колку и било важно да стане мајка.

Џеки Чен: Од каскадер до мега ѕвезда, еве ЗОШТО! (Видео)

Кинескиот актер Џеки Чен денес е еден од најпознатите филмски акциони мајстори за боречки вештини, но неговиот пат до упехот е една неверојатна приказна. Тој во 70-тите работел како еден од бројните каскадери на легендата Брус Ли и добивал дневница од само 15 долари. 

Бидејќи сите снимања ги завршувал со вистински повреди само за сцената да биде поуверлива Брус Ли се заложил за него да добива повеќе задачи од продуцентите.

Џеки Чен открива дека се жртвувал во секој снимен филм, сам ги изведувал најопасните сцени, има заработено стотина скршеници, а неколку пати за малку ќе погинел завршувајќи со тешки повреди на главата кои го оставиле во болница со месеци. Денес богатството на Џеки Чен се проценува на 300 милиони долари.

 Во продолжение имате две виеда:

Првото видео: Џеки Чен е неизмерно благодарен на својот каскадерски тим со кој работел повеќе од 40 години, видеото има преку 11,5 милиони гледаност, нема да верувате што точно гледаат вашите очи... 

 

Вторто видео: Всушност ова е видео каде детално се анализирани сите движења и кои ги правел Џеки за време на снимањето, Тони Зоху е задолжен за тоа и додава дека Џеки е еден и единствен дека цели кон совршенство и покрај безбројните повреди кои ги има претрпено. Исто така додава дека тоа е една од причините порад кои неговите филмови освен што се уникатни, тие се и неверојатно забавни за гледање.

 

Најчитани

Твитови