Хит фото од Охрид: Келенерите голи ги служат гостите, а на грб имаат натпис што се (ФОТО)

Летната сезона во полн ек, а Охрид слабо се полни со туристи поради актуелните земјотреси во тој регион.

Оваа фотографија во продолжение и тоа како е огледало за туризамот во Охрид и како работат некои угостителски објекти.

Погледнете:

Фото: Допис од читател

Вардар е пловен: Љубители на летни авантури со „јахта“ пловат по реката Вардар (фото)

Високителетни температури и тоа како ја зафатија Македонија, а особено скопскиот регион.

Секој бара спас од горештините, па некој се одлучува да замине на море, додека друг на планина или езеро. За разлика од сите останати некој се сети на необична но храбра идеја. Со својата „јахта“ т.е импровизиран пловен објект заплови по реката Вардар како би уживал со пријателите.

Фото: Испратено од читател

Популарноста си го направи своето: Ина Многуфина отвори фризерски салон во Скопје! Еве ја и Ина (фото)

Да се биде Ина Многуфина и да се има коментар на место за се и сешто, а притоа да можеш да следиш што се се случува во Македонија и светот не е лесно и едноставно.

Препознатливиот знак за Ина Многуфина, профил на женска силуета, се најде и како заштитен знак на фризерски салон во центарот на Скопје. Дали овој фризерски салон е на твитерџиката Ина или пак некој од некого ја „украде“ препознатливата фотографија оценете сами!

Фото: Испратено од читател

Најчитани

Твитови