Уште 10 специјални работи кои и требаат на Македонија

Покрај Специјалната Јавна обвинителка на Македонија и требаат уште минимум 10 специјални нешта. Exclusive.mk се потруди да направи анализа и да ги ви ги презентира:

1. Специјални банки - кои ќе даваат кредити без камата

2. Специјална влада  - која нема да краде 

3. Специјални медиуми - се мисли на медиум кој нема синхронизирани турски серии кои опфаќаат 80% од програмата а 20% од времето главна тема е Катица Јанева

4. Специјални пејачи - т.е може со закон да се воведат пејачите во Македонија да прават музика и по некој видео спот, понекогаш

5. Специјални затвори - пошто нема смисла Катица да ги стави во Идризово и Шутка нашите политичари, ќе треба и тие да се аболицираат 

6. 11 специјални фудбалери - овде не треба појаснување

7. Специјални школа и факултети за децата на аристократијата - само за да не гледаат обичните смртници како лесно поминуваат претходно наведените

8. Специјален странски инвеститор - кој ќе дава плата над 12.001 денари 

9. Специјален странски посредувач - кој нема да не е** во здрав памет

10. Специјални Јавни куќи 

Е ова е зимски туразам - Луди американци, на снег и минусни температури прават забави како да се на плажа ВИДЕО

Е ова е зимски туразам - Луди американци, на снег и минусни температури прават забави како да се на плажа ВИДЕО

Дознајте кога последен пат Игор Џамбазов водел љубов (ВИДЕО)

Игор Џамбазов и Весна Бејби во видео интервју одговараат на кратко на брзи прашања. Ова видео ќе ви го разубави денот, Игор и Весна како во најдобрите денови се враќаат на сцената со нивните комични сцени.

Уживајте:

Најчитани

Твитови