Запознајте ја Лоти, сестрата на Кејт Мос (Фото)

За британската манекенка, Кејт Мос (43) се знае  скоро сè, а во последно време сè повеќе се зборува за нејзината полусестра Лоти Мос, која има само 19 години. 

Лоти веќе 5 години гради манекенска кариера, а досега има работено и кампањи на неколку брендови.

Погледнете како изгледа таа..

Иле од Битола и во зима плива во отворен базен - Рекорд му е пливање на -5 степени (ВИДЕО)

Запознајте го битолчанецот на кого пливањето во ладна вода му е една обична, нормална работа, како на пример нашето одење на кафе и кој навистина почуствувал вистински благодет врз неговиот организам.

Иле Бојчевски (41) од населба Баир, Битола. Во базенот Довлеџик е присутен секој ден и до сега дури од месец Јуни немал направено пауза во оваа 2017 година.

Најголема желба му била да го посети базенот на минус дваесет степени.

Сега, засега е стигнат до -5 степени и за брзо време очекуваме и фотографии од Капејнци, кај Дихово како и од Големо и Мало Езеро, каде би се задоволиле и најекстремните услови во околината на Битола.

За крај на годината - Погледнете ги најзгодните МАКЕДОНКИ во едно интимно видео (ВИДЕО)

Зоран Зонде Стојановски познатиот македонски режисер и фотограф во едно видео ги спои најубавите македонки.

Тој во ова видео го спои неговиот труд од 2017 година во која направи видеа од десетици преубави девојки на топ локации. Сите видеа изгледаат светски а девојките како од рајот. 

Задолжително споделете! 

 

Zoran Zonde Stojanovski | REEL 2017 from Zonde on Vimeo.

 

Најчитани

Твитови