Дара, во емисија во живо, ги навреди колегите: Што да ви правам кога имате по 300 години!

Дара Бубамара се вклучени во програмата „Премиера Викенд Специјална"  и создаде скандал!

Таа зборуваше за нејзината нова песна.

„Колегите велат дека не треба да се изразувам толку модерно, а јас ги користам зборовите како што ми прилегаат мене... Што да правам кога тие се 300 години", вели Дара низ смеа.

Ексклузивно: Девојката на Гастоз, го изневери, но со девојка и тоамалолетна (фото + видео)

Токму кога мислевме дека Ненад Маринковиќ - Гастоз си најде засолниште во новата романтична врска, се случи пресврт.

Неговата девојка Наида го изневеи со - жена?!

Таа има интимни моменти со малата Мина, во јавноста добро позната по скандалозната снимка која и ја испрати нејзиниот заводник, познат фолкер.

Најчитани

Твитови