EXCLUSIVE MK
Исхрана

ВИДЕО: Еве како дома да направите шеќерна волна

Шеќерната волна во различни бои е омилено уживање кај сите деца, а еве како да ја направите дома. Децата ќе уживаат и вие ќе се забавувате.

Порано саемите беа незамисливи без овој сладок производ, но бидејќи таа традиција скоро изумре, правењето шеќерна волна се пренесе на улиците и парковите каде што децата го поминуваат поголемиот дел од времето.

Постои фантастичен и лесен начин да го направите ова уживање во вашата кујна.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Домашна шампита како од слаткарница

Angela

Овие 3 хороскопски знаци храната ја претвараат во уметност

Angela

Неочекувани предизвикувачи на главоболка

Angela