EXCLUSIVE MK
ВЕСТИ Македонија НАСЛОВНА

(ВО ЖИВО) Прес конференција на премиерите Заев и Јанев

Во моментов се одржува прес конференција на премиерите Стефан Јанев и Зоран Заев
Повеќе на линкот:https://play.nova.bg/nova-play

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Доктор на науки и борец за правата на Ромите: Кој е таткото на Теа Таировиќ?

Angela

Цела ноќ гори помеѓу Делчево и Пехчево: Побарана е помош од државните органи, но реакција нема

Angela

Колку често и како да ги перете фармерките, одговорот на дизајнерите ќе ве изненади

Angela