EXCLUSIVE MK
Македонија

ДОНИРАЈ ЗА НИКОЛА – да бидеме хумани, 143 488 (А1) и 143 117 (Т-МОБИЛЕ)

19 годишниот Никола Ѓорѓиев од Црешево, општина Гази Баба боледува од карцином на коските.

Животот досега неколку пати го има ставено Никола пред сериозни предизвици.

Истиот е без родители и живее со своите баба и дедо.

Во борбата со болеста на Никола му е потребна нашата помош со цел обезбедување на финансиски средства за лекување во Турција.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Северна Македонија: Претстојните локални избори ќе се одржат на 17 октомври

Angela

Температури во пад: Еве ја временската прогноза за следните денови

Angela

ДЕНЕСКА Е ВЕЛИКИ ПОНЕДЕЛНИК: Почнува Страдалната – Страсната – Велика седмица

Angela