EXCLUSIVE MK
Занимливости НАСЛОВНА

Еве што треба да правите на вториот ден Велигден за да бидете среќни цела година, внимавајте со кого го поминувате денот!

Денеска е втор ден Велигден и со овој ден почнува светлата недела.

Со оглед на тоа дека велигденското славење трае три дена, на денешен ден се продолжува обилната гозба на која се честат гости, роднини, соседи, пријатели, кумови.

Кај христијаните денешниот празник е познат и како Светол понеделник и за овој ден важно е да запомните дека денот треба да биде исполнет со веселба.

Затоа дружете се, веселете се и целата година ќе ви биде успешна.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

ПОВТОРНО ПАДНА ПОД НОЖ – Сандра Африка ги зголеми силиконите по четврти пат, овој пат со гордост објави фотографија од ГОЛИТЕ ГРАДИ

Angela

Како да познаете дека лажe?

Angela

Татко и син 10 години мамеле на лото, заработиле над 20 милиони долари

Angela