EXCLUSIVE MK
Хумор

За некого смешно, за друг жално: Најужасни тетоважи направени кога било (галерија)

Тетоважи кои ќе ве натераат да помислите како некој би се осмелил ова да му го стори на своето тело.

Жалење за одредена постапка – сите сме го почувствувале ова во одреден миг од животот, но дали и овие луѓе жалат за лошиот избор на тетоважа што го направиле или се горди на „ремек делото“ на своето тело?

Од портрети кои не испаднале најсјајно до тетоважи на најнесоодветното место, ќе ви изгледа неверојатно какви работи луѓето исцртале за до крајот на животот на своето тело.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Видео кое ќе ве насмее до солзи: Кога Босанец објаснува зошто неговата жена е убава

Angela

ЧУДО ОД ДЕТЕ Бебе од 10 месеци изговара зборови што многу возрасни не можат

Angela

Ќе се смеете до солзи, приказна која се чита во 1 минута

Angela