EXCLUSIVE MK
Медицина НАСЛОВНА

Ласерски третман за подмладување и регенерација на кожата

BIOPIXEL – fractional and surgical CO2 laser се употребува за подмладување и регенерација на кожата, суперфициелен пилинг, редукција на фини и длабоки брчки, бришење на пигментни промени и промени настанати од сончево оштетување, редукција на лузни и лузни од акни, го изедначува тенот на кожата и репарира секаков вид на кожни оштетувања.

Третманот со BIOPIXEL – fractional and surgical CO2 laser е неинвазвеин, ефикасен е на секој тип на кожа, и преку отстранување на надворешните оштетени слоеви на кожата дава одлични и долготрајни резултати.

BIOPIXEL – fractional and surgical CO2 laser е современ, ергономски и екстремно софистициран ласер, кој припаѓа на новата генерација на CO2 фракциони ласери кои користат нов фракционен систем на емисија со цел да се обезбеди деликатен и високо ефективен третман со максимална редукција на болката и значитално намалено време на опоравување.

Со само неколку апликации и во краток временски рок BIOPIXEL ласерот гарантира одлични резултати при третман на различни кожни промени и лезии осебено во пределот на лицето.

Употребата во дерматохирургијата во третман и ексцизија на разни кожни промени како себороични кератози, кожни привезоци и израстоци, брадавици, папиломи, кондиломи и ред други е секако значителна.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Се преврте автобус со патници кај Битола

Angela

Жените родени во овој хороскопски знак се нескротливи

Angela

Позната е причината за смртта на Тина Тарнер

Angela