EXCLUSIVE MK
Љубов и интима ЗАБАВА НАСЛОВНА

Луѓето кои изневеруваат најмногу сакаат еден вид секс, кој многумина го избегнуваат

Една веб-страница која е мрежа за поврзување на луѓе кои се во брак и врска, спроведе анкета меѓу своите членови, а резултатите открија дека оралниот секс е многу важен предмет кај луѓето кои ги изневеруваат своите партнери.

Овој „сервис за запознавање“ за „женети, мажени и оние во врска“ ги праша своите членови, вкупно 9.107 од нив, кои се нивните приоритети кога станува збор за сексуалниот однос.

Судејќи според резултатите, оние кои не се љубители на орален секс ќе мора да се потрудат да го најдат својот втор љубовен партнер, бидејќи 65% од жените и 68% од мажите не би размислувале за друга врска, односно изневерување, без да практикуваат орален секс.

Повеќето од нив сметаат дека оралниот секс е многу важен дел од секоја сексуална активност во врската. Така, 72% од жените и 85% од мажите изјавиле дека за оралниот секс мора да има место во секој кревет.

Кај мажите, орален секс најмногу претпочитаат Шпанците (80%), Британците (79%) и Французите (76%), додека кај жените најмногу се Шпанките (84%), Французинките (83%) и Британките (82%).

Машките испитаници од 10 земји (од вкупно 22 земји од кои доаѓаат корисниците на страницата) рекле дека повеќе претпочитаат орален секс од жените од истите тие земји.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Раното будење носи ризик од болести, грижете се за својот сон

Angela

Лоши навики на работа кои работодавците не ги толерираат

Angela

Придобивки од јадење лути пиперки

Angela