EXCLUSIVE MK
Љубов и интима ЗАБАВА НАСЛОВНА

Луѓето со овие седум карактеристики се најдобри партнери

Ако сакате да најдете сродна душа, треба да започнете да барате некои клучни квалитети кај вашиот партнер. Емоционално зрелите и одговорни мажи и жени се однесуваат одговорно и во љубовната врска.

Ако сакате да ја пронајдете својата сродна душа, побарајте партнер со овие седум квалитети:

Искреност

Тие се искрени, можете да разговарате со нив за сѐ знаејќи дека не ве лажат и дека секогаш ја зборуваат вистината. Тие не се обидуваат да ве измамат, или да испуштат или извртат информации во нивна корист.

Одговорност

Преземаат одговорност за она што го зборуваат и прават и ги исполнуваат своите ветувања. Тие преземаат одговорност за сѐ, за сопствените емоции и сопственото однесување. Ако направат грешка, секогаш ќе се извинуваат и ќе се обидат да ги поправат работите.

Полни се со поддршка

Секогаш ќе ве поддржуваат на чесен начин и секогаш ќе бидат тука за вас, без разлика дали имате подеми или падови. Никогаш не е во нивен интерес да прават нешто што не ви се допаѓа само за да ги задоволите нивните интереси. Сакаат да ви дадат најголема поддршка и емоционална стабилност.

Сочувство

Ги почитуваат другите луѓе, и што е најважно, тие ве почитуваат вас. Немаат намера да ве повредуваат, понижуваат или омаловажуваат.

Наметливи се

Ќе ги изразат своите мисли, чувства и мислења и ќе го очекуваат истото од вас. Ќе бидат наметливи во комуникацијата и ќе се стремат кон позитивен исход, каде што и двајцата сте задоволни со решението.

Полни се со љубов

Тие сакаат емоционално сигурна, здрава и љубовна врска, заснована на темелите на меѓусебна почит, пристојност и посветеност.

Рационални се

Тие се разумни и рационални, особено во тешки ситуации и преку комуникација. Не дозволуваат емоциите да го контролираат нивното однесување, а вие се чувствувате безбедни околу нив.

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Храна која ја стимулира желбата за интимност во спалната

Angela

Причини зошто мажите одлучуваат да стапат во брак

Angela

Денот на Републиката -2 Август неработен за сите граѓани

Angela