EXCLUSIVE MK
Љубов и интима ЗАБАВА

Мажите откриваат што најмногу сакаат да слушнат кога ВОДАТ ЉУБОВ!

Веројатно знаете и самите – еден погрешен збор за време на сексот може да го расипе расположението. Но, постојат и звуци или зборови што можат уште повеќе да ги разгорат страстите.

На „Редит“ мажите споделија што сакаат да слушаат – а не се многу пребирливи и перверзни…

Што сакаат мажите да слушаат за време на сексот?

Изрази на искрена радост и страст

„Искрено воодушевување “

„Не треба да кажува ништо, доволно е да стенка со задоволство“

„Страсно стенкање“

„Изрази на искрена страст“

Реченици како:

“Сакам гласни стенкања и “валкани разговори” и молби”

„Сакам кога ме гледа во очи и ми вели „те молам влези во мене“ – целосно подивувам од тоа“

„Дека навистина ме посакува“

Сè, освен ништо

„Се е во ред, не е важно дали се работи за валкан разговор или гласно стенкање“. Ако е мирна и тивка, тоа брзо ми го расипува расположението“

„Сè освен тишина“

“Било што. Претпочитам некои зборови, стенкање – се е во ред. Тивко е само кога не правам нешто добро…“

Инструкции

„Упатства што да правам и што сака“

МОЖЕБИ ЌЕ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ И ЗА ...

Ерогени зони кај мажите

Angela

Teлохранителот на Аркан : Жељко е жив, го проверив гробот со детектор за метал, не реагираше

Angela

Овие работи никако не ги ставајте во машината за миење садови

Angela