-Имав операција на стомакот. Не можам да пеам, ќе ми се скинат конците. Закрепнувањето оди добро. Се ќе биде во ред. Љубовта е лек за се. Овој рудник ќе расте како квасец. Морам да имам друг третман. Станувам рано за да добијам друг третман. Доаѓа докторот – изјави неодамна Дарко Лазиќ, кој мораше да ги откаже настапите во наредниот период.